Снимка БулфотоЖан Виденов посочи коя е голямата грешка, която е направил

...
Снимка БулфотоЖан Виденов посочи коя е голямата грешка, която е направил
Коментари Харесай

Жан Виденов: Сбърках, че не напуснах БСП през 1991 година, сега път към БСП за мен няма

Снимка Булфото

Жан Виденов уточни коя е голямата грешка, която е направил в Българска социалистическа партия. Той разгласи също дали в миналото би се върнал в тази партия и какво мисли за президента.

След 20 години в сянката на академични учител някогашният министър председател Жан Виденов се връща в политиката като учредителен секретар на обединението " Ляв съюз за чиста и свята република ".

Министър-председателят, останал в най-новата ни история с хиперинфлацията и Жанвиденовата зима, подлага на критика настоящия политически хайлайф,  съобщи утвърждение за президента Румен Радев и изясни, че път към БСП за него няма. 

За предаването " Неделята " по NOVA някогашният министър председател показа,  че евентуално е сбъркал, че не е напуснал партията през 1991 година. Според него тогава е бил моментът да напусне БСП и да я реформира извън.

Жан Виденов е уверен, че може да бъде потребен и ще взе участие в акцията за изборите.

За него е доста значимо политическите послания да са ясни, с цел да се стигне до хората, които имат вяра в лявата концепция, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР